Boekhandel Douwes Den Haag

Vormingsjaren Barend Blankert, Genie uit Sneek

Piet Vergissing

Vormingsjaren Barend Blankert, Genie uit Sneek

Vormingsjaren Barend Blankert, Genie uit Sneek

Vormingsjaren Barend Blankert, Genie uit Sneek

 

Nooit eerder werd leven en werk van de bekende kunstenaar Barend Blankert zo volledig en zo indringend beschreven. Barend Blankert behoort tot de grote kunstenaars van deze tijd en deze briljante biografie doet hem recht.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 29,75

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Vormingsjaren Barend Blankert, Genie uit Sneek

Nooit eerder werd leven en werk van de bekende kunstenaar Barend Blankert zo volledig en zo indringend beschreven. Barend Blankert behoort tot de grote kunstenaars van deze tijd en deze briljante biografie doet hem recht. Zijn figuratieve werk spreekt aan en roept vragen op. De auteur slaagt erin beide kanten op een objectieve manier te belichten. Een onmisbaar boek voor iedereen die zich wil verdiepen in moderne figuratieve kunst. De indringende beschrijving van zijn jeugd, met veel inlevingsvermogen, zal ook lezers boeien zonder speciale belangstelling daarvoor.
In zestig jaar heeft Barend ruim 500 schilderijen gemaakt, naast ander werk. Werk van hem bevindt zich in verschillende musea en in bekende collecties.


ISBN
9789464351699
Pagina's
149
Verschenen
NUR
654
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books