Boekhandel Douwes Den Haag

Mais oui! Verhalen uit Frankrijk

Met recepten en wijnadviezen van Ed Langermans

Asjha van den Akker

Mais oui! Verhalen uit Frankrijk

Mais oui! Verhalen uit Frankrijk

Met recepten en wijnadviezen van Ed Langermans

Mais oui! Verhalen uit Frankrijk

 

Mais oui! is een reis door Frankrijk die je graag wilt meemaken. In Parijs ontdek je het geheim van de perfecte oeuf mayonaise, in Minervois maak je kennis met een hartveroverende wijnboer, in Arles word je getrakteerd op de allerlekkerste kakelverse sardines en in de Dordogne neem je een duik in het leven van alledag in een dorpje waar op het eerste gezicht niet zoveel gebeurt… De verhalen in Mais oui!Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 19,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Mais oui! Verhalen uit Frankrijk

Mais oui! is een reis door Frankrijk die je graag wilt meemaken. In Parijs ontdek je het geheim van de perfecte oeuf mayonaise, in Minervois maak je kennis met een hartveroverende wijnboer, in Arles word je getrakteerd op de allerlekkerste kakelverse sardines en in de Dordogne neem je een duik in het leven van alledag in een dorpje waar op het eerste gezicht niet zoveel gebeurt…
De verhalen in Mais oui! zijn soms ontwapenend, soms ontroerend, de ene keer kun je er hardop om lachen en de andere keer wil je er stilletjes van genieten.

Als je van Frankrijk houdt, er graag op vakantie gaat, als je er woont of naartoe wilt emigreren; je gaat smullen van de levendigheid van Mais oui! En als la cerise sur le gâteau krijg je er recepten en wijntips bij.
In 2019 verscheen van Asjha van den Akker de bundel Et voilà!:
‘Et voilà! is een must voor iedere liefhebber van Frankrijk. Herkenbaar en supergrappig. En recht voor zijn raap. Zo ken ik Asjha en zo is dit boek. Ik heb het in één ruk uitgelezen.’
Beau van Erven Dorens


ISBN
9789464353303
Pagina's
188
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Reisverhalen