Boekhandel Douwes Den Haag

Opera's vanaf einde 19e eeuw

Analyses en recensies

Peter Franken

Opera's vanaf einde 19e eeuw

Opera's vanaf einde 19e eeuw

Analyses en recensies

Opera's vanaf einde 19e eeuw

 

'Opera's vanaf einde 19e eeuw' bevat een compilatie van een deel van de analyses, artikelen en recensies die door de auteur zijn geschreven over de afgelopen vijftien jaar. Het betreft werken die zo ongeveer vanaf 1890 het levenslicht zagen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,00


Beschrijving Opera's vanaf einde 19e eeuw

'Opera's vanaf einde 19e eeuw' bevat een compilatie van een deel van de analyses, artikelen en recensies die door de auteur zijn geschreven over de afgelopen vijftien jaar. Het betreft werken die zo ongeveer vanaf 1890 het levenslicht zagen.
Opera's uit de periode daarvoor komen in een andere uitgave aan de orde. En aan de opera’s van Richard Wagner is een apart boekje gewijd.
Een recensie op zich mag dan wel tijdgebonden zijn en snel aan actualiteit verliezen, een groot deel van de tekst is echter tijdloos en biedt veel inhoudelijke informatie over het betreffende werk.
Zodoende is dit niet slechts een persoonlijke herinnering aan jarenlang leven met opera maar zeker ook een tekst die geïnteresseerde lezers veel informatie kan verschaffen over hun favoriete kunstvorm.


ISBN
9789464354676
Pagina's
520
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books