Boekhandel Douwes Den Haag

Koningin van de Hemel

Anna Lascaris

Koningin van de Hemel

Koningin van de Hemel

Koningin van de Hemel

 

Lena is hoogzwanger als ze bericht van een ziekenhuis krijgt dat haar grootmoeder stervende is en naar haar heeft gevraagd. Ze twijfelt of ze erheen zal gaan, omdat ze haar vijfentwintig jaar niet heeft gezien.


Direct te downloaden

€ 8,11


Beschrijving Koningin van de Hemel

Lena is hoogzwanger als ze bericht van een ziekenhuis krijgt dat haar grootmoeder stervende is en naar haar heeft gevraagd. Ze twijfelt of ze erheen zal gaan, omdat ze haar vijfentwintig jaar niet heeft gezien. Maar nieuwsgierigheid wint het van haar twijfel.
De afstotelijke, oude vrouw in het ziekenhuisbed, waarin Lena vaag haar grootmoeder herkent, grijpt haar arm vast wat een onaangename schok door haar lichaam geeft. Het laat een mysterieuze angst bij haar achter. Haar grootmoeder sterft zonder dat ze weet waarom ze naar haar heeft gevraagd.
Haar man Dave helpt haar de akelige ontmoeting met haar grootmoeder te vergeten. Maar pas als hun dochtertje Madeliefje wordt geboren, verdwijnt haar grootmoeder uit haar systeem en is ze dol gelukkig met haar man en baby.
Maar dan voelt ze haar grootmoeder weer dichterbij komen. Ze krijgt hersenschimmen waar ze met niemand over kan praten. Geen mens op aarde zal geloven wat zij denkt te zien.
Zal het Lena lukken om de visioenen te overwinnen die haar leven en haar gezin bedreigen?


ISBN
9789464358742
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Management en Economie