Boekhandel Douwes Den Haag

Wijn

Een goed verhaal bij elk glas wijn

Dennis van den Buijs

Wijn

Wijn

Een goed verhaal bij elk glas wijn

Wijn

 

In Wijn lees je honderd sprankelende wijnverhalen die je wil doorvertellen en die het nog leuker maken om over wijn te praten. Dit boek moet op het wijnrek van alle liefhebbers van een goed glas én een goed verhaal.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving Wijn

Wist je dat bavianen van Pinot Noir houden? Dat de grote wijnkastelen in Bordeaux nooit hadden bestaan zonder Hollandse dijkenbouwers? En dat één luis bijna alle wijngaarden in Europa had vernietigd? In Wijn lees je honderd sprankelende wijnverhalen die je wil doorvertellen en die het nog leuker maken om over wijn te praten. Zonder dat je daar een vat vol afschrikwekkend wijnjargon voor nodig hebt.


Dennis van den Buijs neemt je mee op een wondere wereldreis doorheen de tijd, religie, cultuur, business en wetenschap die wijn is. In dit boek lees je wat je écht wil delen met vrienden en familie rond je favoriete fles. Van de druif in de wijngaard tot de godendrank in je glas: geen enkele sappige anekdote valt naast het vat. Dit boek moet op het wijnrek van alle liefhebbers van een goed glas én een goed verhaal.


ISBN
9789464369670
Pagina's
240
Verschenen
NUR
447
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ertsberg