Boekhandel Douwes Den Haag

deMENSie

Zoektocht naar een harmonieuze omgang met mijn verwarde vader

Dianca Schüssler

deMENSie

deMENSie

Zoektocht naar een harmonieuze omgang met mijn verwarde vader

deMENSie

 

‘Een boek met praktische tips, die ik eerder had willen weten’ Dementie is een ziekte die tot veel verwarring en onzekerheid leidt. Hoe vertel je je vader dat hij op zijn 75ste niet meer naar zijn werk hoeft, omdat hij al tien jaar met pensioen is?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving deMENSie

‘Een boek met praktische tips, die ik eerder had willen weten’

Dementie is een ziekte die tot veel verwarring en onzekerheid leidt. Hoe vertel je je vader dat hij op zijn 75ste niet meer naar zijn werk hoeft, omdat hij al tien jaar met pensioen is? Of dat hij zijn rijbewijs moet inleveren, omdat hij een gevaar op de weg is geworden?

Dianca Schüssler leert steeds beter ‘de waarheid ontwijken’ en krijgt er een gelukkigere vader voor terug. In dit ontroerende boek vertelt ze over haar fouten en wat ze geleerd heeft. Ze schrijft over de breinkamers, een toevallige ontdekking die ook anderen helpt om een mooi gesprek met een dementerende te voeren. Dit boek is ook een ode aan de zorgkanjers, die soms de strenge regels negeren om de zorg menselijker te maken.

Per verkocht boek wordt er 10% van de verkoopprijs gedoneerd aan ALZHEIMER NEDERLAND.

Voor meer informatie ga naar www.dianca.nl


ISBN
9789464375367
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekengilde B.V.

Literaire non-fictie