Boekhandel Douwes Den Haag

De Monnik en de Magiër

Vrijheid door helderheid

Yohyon van Zantwijk & Maria Wiersma

De Monnik en de Magiër

De Monnik en de Magiër

Vrijheid door helderheid

De Monnik en de Magiër

 

In ieder van ons ‘woont’ een monnik én een magiër. De magiër wil het leven actief naar zijn hand zetten en daar verliezen we onszelf nog wel eens in. De monnik probeert daar juist in stilte los van te komen, zodat er ruimte ontstaat voor wat je écht wilt.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 34,95

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving De Monnik en de Magiër

In ieder van ons ‘woont’ een monnik én een magiër. De magiër wil het leven actief naar zijn hand zetten en daar verliezen we onszelf nog wel eens in. De monnik probeert daar juist in stilte los van te komen, zodat er ruimte ontstaat voor wat je écht wilt. In de praktijk hebben we moeite om die twee krachten in balans te houden. Maar als we loslaten hebben we soms momenten van helderheid waarin ons leven weer eenvoudig wordt. Die momenten van helderheid zijn alleen voor de meesten van ons niet op afroep beschikbaar als we die nodig hebben. Toch kun je leren om onder alle omstandigheden harmonie en helderheid te behouden. Dan leef je aan de hand van bewuste antwoorden op je levensvragen:

Wie ben je? Wat wil je? Waarom wil je het?

Dit boek beschrijft hoe je de vrijheid van geest kunt ontwikkelen om die antwoorden te vinden en er compromisloos naar te leven in harmonie met jezelf en je omgeving.


ISBN
9789464377392
Pagina's
328
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekengilde B.V.