Boekhandel Douwes Den Haag

De Bosridders gaan ringsteken

Monte Visser

De Bosridders gaan ringsteken

De Bosridders gaan ringsteken

De Bosridders gaan ringsteken

 

Voor de lezers. Daan en Kevin wonen op een grote kampeerboerderij met een koetsenbedrijf. Samen met hun paardjes Marshall en Kid hebben ze alle dagen lol. Want dat zijn twee hele brave paardjes hoor.


Leverbaar

€ 14,95

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving De Bosridders gaan ringsteken

Voor de lezers.
Daan en Kevin wonen op een grote kampeerboerderij met een koetsenbedrijf. Samen met hun paardjes Marshall en Kid hebben ze alle dagen lol. Want dat zijn twee hele brave paardjes hoor. De jongens rijden er op, maar spannen ze ook wel eens voor een menwagen. Dit jaar willen ze voor het eerst mee doen aan het jaarlijkse ringsteken. Maar dan moeten ze wel eerst hun menwagen ombouwen. En wat moet de buurman nou toch met een strijkbout en een gestolen fiets??

Algemeen.
Lezersdoelgroep: t/m 14 jaar én de beperkte mens. Verbinding is het thema in dit boekje. Twee broertjes die alle dagen lol maken met hun ponys spreekt al aan. Daarnaast wordt de verbinding gelegd met buitenactiviteiten. Dat is gezond voor lichaam en geest. Verder wordt er met het stukje ‘zorg’ een beroep gedaan op het verantwoordelijkheidsbesef van de jeugd. De voorlezer kan, naargelang zijn publiek, dit thema toelichten.


ISBN
9789464431827
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Monte Visser

Kinderen en Jeugd