Boekhandel Douwes Den Haag

De strijd om Carna

Peter Verkerk

De strijd om Carna

De strijd om Carna

De strijd om Carna

 

De kinderen uit het eerste deel, de kinderen van Zeron, worden volwassen en dat gaat gepaard met de eerste liefdesperikelen. Fep begint een onmogelijke relatie met een prinses, Capelle start een verhouding met de gevaarlijkste vrouw van Carna en Valadin zelf zet ook de eerste onhandige stappen in de liefde.


Leverbaar

€ 25,95

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving De strijd om Carna

De kinderen uit het eerste deel, de kinderen van Zeron, worden volwassen en dat gaat gepaard met de eerste liefdesperikelen. Fep begint een onmogelijke relatie met een prinses, Capelle start een verhouding met de gevaarlijkste vrouw van Carna en Valadin zelf zet ook de eerste onhandige stappen in de liefde. Tegelijk wordt de situatie in Zeron steeds slechter, waardoor Valadin uiteindelijk zelfs verbannen wordt en Fep en zijn vrienden moeten vluchten.
Ondertussen barst er een hevige strijd om de troon van Carna uit. Een strijd die uiteindelijk eindigt in een verschrikkelijk bloedbad. En dan wachten ook nog de barbaren aan de grenzen om het koninkrijk binnen te vallen. Valadin en zijn vrienden moeten alles op alles zetten om te overleven. En moet Valadin niet ook nog iets bedenken om het kiesstelsel grondig te veranderen, zodat we eindelijk betere leiders krijgen?


ISBN
9789464436723
Pagina's
316
Verschenen
NUR
285
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Peter Verkerk

Fictie 15+