Boekhandel Douwes Den Haag

Ontmoetingen

Reisverhalen over zee, land en mensen

Erik Couwenhoven

Ontmoetingen

Ontmoetingen

Reisverhalen over zee, land en mensen

Ontmoetingen

 

‘Ontmoetingen / reisverhalen over zee, land en mensen’ is een bundeling van verhalen over reizen met zeilboot en camper, ontroerende en bijzondere ontmoetingen met mensen die de auteur tijdens deze zwerftochten tegenkwam.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Ontmoetingen

‘Ontmoetingen / reisverhalen over zee, land en mensen’ is een bundeling van verhalen over reizen met zeilboot en camper, ontroerende en bijzondere ontmoetingen met mensen die de auteur tijdens deze zwerftochten tegenkwam.
Vele jaren maakte Erik Couwenhoven zeiltochten langs Europese kusten en woonde met zijn vrouw vijf jaar op hun zeilboot op de Middellandse Zee. Waar ze langs de Turkse, Griekse, Italiaanse en Franse eilanden en kusten zwierven. Na terugkeer in Nederland werd de zeilboot verkocht en woonden ze enige jaren in de Achterhoek. Maar het reizen bleef kriebelen.
Met een oude camper trokken ze er weer op uit. Nu over land door Zuid-Europa. Vier jaar woonden ze in hun rijdende woning en reisden door Duitsland, Griekenland, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Erik Couwenhoven is schrijver, schilder en reiziger.


ISBN
9789464482096
Pagina's
264
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Reisverhalen