Boekhandel Douwes Den Haag

Emersynergentie

Deel 1

Marsram Mahatma Aries

Emersynergentie

Emersynergentie

Deel 1

Emersynergentie

 

Het eerste deel van ‘’Emersynergentie’’ bestaat uit acht verhalen. Emergentie: een psychiatrisch patiënt doet vrijwillig mee aan een baanbrekend psychologisch experiment. Het synergium: een geheime organisatie dreigt de controle te verliezen over een systeem dat de potentie heeft om de wereld voorgoed te veranderen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,22

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Emersynergentie

Het eerste deel van ‘’Emersynergentie’’ bestaat uit acht verhalen.
Emergentie: een psychiatrisch patiënt doet vrijwillig mee aan een baanbrekend psychologisch experiment.
Het synergium: een geheime organisatie dreigt de controle te verliezen over een systeem dat de potentie heeft om de wereld voorgoed te veranderen.
De choreografie van Alphar: een groep uitverkorenen wordt gedwongen de strijd aan te gaan met een oeroud kwaad, om de vernietiging van het universum te voorkomen.
De vloek van Romnor: drie dappere leerlingen ontdekken dat hun school geheime kennis verbergt die cruciaal kan zijn in de strijd tegen een oeroud kwaad.
Vodun veves: een speler van het meest populaire spel ter wereld ontdekt dat het spel kan worden gebruikt als machtig wapen.
De kruik van Saligia: zeven vrienden openen een kruik en daarmee begint een oneerlijke strijd om de eeuwige verdoemenis te voorkomen.
De erfzonde van de Canidae en Felidae: in een ingestorte maatschappij proberen twee overlevenden hun Goddelijke missie te volbrengen.
Déjàvenir vu: een jongen komt vast te zitten op een locatie waar hij de totale vernietiging van zijn stamboom moet proberen te voorkomen.


ISBN
9789464486650
Pagina's
265
Verschenen
NUR
350
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Fictie overig algemeen