Boekhandel Douwes Den Haag

De strijd om Aestas

Janine Zaman

De strijd om Aestas

De strijd om Aestas

De strijd om Aestas

 

De 22-jarige Lily studeert Cultuurwetenschappen en woont met haar beste vriendin Emma in New York. Ze werkt bij het Metropolitan Museum of Art. Op jonge leeftijd heeft ze haar ouders verloren, waarna ze door haar oma is grootgebracht.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving De strijd om Aestas

De 22-jarige Lily studeert Cultuurwetenschappen en woont met haar beste vriendin Emma in New York. Ze werkt bij het Metropolitan Museum of Art. Op jonge leeftijd heeft ze haar ouders verloren, waarna ze door haar oma is grootgebracht. Lily geniet van het leven en is een hopeloze romanticus. Al tijden wacht ze dan ook op de prins op het witte paard, de man die je alleen maar in boeken ontmoet. Wanneer ze op een dag de knappe Luca leert kennen, lijkt ook het gedeelte liefde goed te komen. Ze is helemaal in de wolken!
Alles lijkt leuk en oké, tot ze erachter komt dat niet alles is wat het lijkt. Is Luca wel wie hij zegt dat hij is? Is ze dat überhaupt zelf? En kan ze op tijd redden wat haar onbewust heel dierbaar is?


ISBN
9789464487602
Pagina's
192
Verschenen
NUR
280
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Fictie kinder- en jeugdboeken