Boekhandel Douwes Den Haag

De vloek van de paternoster

Dirk Van Hecke, Ronny Wijnings

De vloek van de paternoster

De vloek van de paternoster

De vloek van de paternoster

 

Sommige momenten en gebeurtenissen kunnen hun impact hebben in het verdere leven. Zo ook voor “Knoager” in dit verhaal. Een valse beschuldiging in de lagere schooltijd, bedrogen worden in vriendschap, maar vooral zijn eerste verliefdheid die anders verloopt dan wat hij zich had voorgesteld.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 16,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De vloek van de paternoster

Sommige momenten en gebeurtenissen kunnen hun impact hebben in het verdere leven. Zo ook voor “Knoager” in dit verhaal. Een valse beschuldiging in de lagere schooltijd, bedrogen worden in vriendschap, maar vooral zijn eerste verliefdheid die anders verloopt dan wat hij zich had voorgesteld. Gelukkig is er altijd het luisterend oor van zijn opa. Een opa die eigenlijk al een leven lang worstelt met zijn vroeger gemaakte keuzes.
Deze vertelling speelt zich af in de jaren zeventig van vorige eeuw en is een ontwerp voor een theatervoorstelling waarbij de verschillende thema’s worden ondersteund met tekst en muziek. De bijhorende liedjes zijn in dit boekje verwerkt en kunnen via de QR codes worden beluisterd.


ISBN
9789464488128
Pagina's
63
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books