Boekhandel Douwes Den Haag

Praktische Grammatica van het Indonesisch

Rahman Syaifoel

Praktische Grammatica van het Indonesisch

Praktische Grammatica van het Indonesisch

Praktische Grammatica van het Indonesisch

 

Dit naslagwerk van het Indonesisch heeft een een doel om inzicht te verschaffen aan de gebruikers in de structuur van het Indonesisch. Het bevat eenvoudige en heldere beschrijving van de structuur bahasa Indonesia, mede verduidelijkt met uitgebreide voorbeelden.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 48,84


Beschrijving Praktische Grammatica van het Indonesisch

Dit naslagwerk van het Indonesisch heeft een een doel om inzicht te verschaffen aan de gebruikers in de structuur van het Indonesisch. Het bevat eenvoudige en heldere beschrijving van de structuur bahasa Indonesia, mede verduidelijkt met uitgebreide voorbeelden. Door middel van goede voorbeelden en aangesloten thematische grammaticale oefeningen biedt het boek de gebruikers uitkomst om de taal in rap tempo te beheersen. Met dit boek zullen de gebruikers er zeker in slagen om vrij snel te kunnen communiceren met Indonesische bevolking.
In dit boek zullen de gebruikers een groot aantal dagelijkse woorden treffen die door Indonesiƫrs regelmatig gebruikt in hun dagelijks leven. De voorbeelden van de zinnen in het boek zijn bijgestaan met Nederlandse vertaling. De bedoeling is dat de structuur van deze korte teksten voor de gebruikers kunnen dienen als basis om eigen zinnen te maken.
Achter op dit boek zijn er handige lijstjes van meestvoorkomende woordvorming van het Indonesisch en het lijst van antwoorden van de oefeningen.


ISBN
9789464489088
Pagina's
363
Verschenen
NUR
507
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books