Boekhandel Douwes Den Haag

Zwijgen of het graf

Astrid Witte

Zwijgen of het graf

Zwijgen of het graf

Zwijgen of het graf

 

In Schagen verdwijnt een zevenjarig meisje en de Alkmaarse recherche start een uitgebreide zoektocht. De wateren worden uitgekamd, de buurtbewoners ondervraagd en er wordt een AMBER-alert verspreid, maar niemand lijkt te weten waar Evi is gebleven.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 18,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Zwijgen of het graf

In Schagen verdwijnt een zevenjarig meisje en de Alkmaarse recherche start een uitgebreide zoektocht. De wateren worden uitgekamd, de buurtbewoners ondervraagd en er wordt een AMBER-alert verspreid, maar niemand lijkt te weten waar Evi is gebleven. Rechercheur Max moet en zal haar vinden, mede omdat er een promotie aan zit te komen. Na een paar dagen beseft hij dat ze nog niets hebben gehoord van tipgever Bob, die tot hun grote ergernis altijd bovenop iedere vermissingszaak zit en met nutteloze tips komt. Bob meent dat hij de zaak van de eerder vermiste Sylke kan oplossen, die allang als cold case is bestempeld. Nu er een meisje in zijn eigen woonplaats verdwijnt, blijft het ineens akelig stil bij Bob ...


Astrid Witte (Texel) schrijft zeer gevarieerde fictie voor de jeugd en voor volwassenen. Van magisch realistisch tot dystopie en van feelgood tot misdaadthriller. ‘Zwijgen of het graf’ is haar vijfde boek bij uitgeverij Ellessy.


ISBN
9789464495638
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Ellessy

Thriller