Boekhandel Douwes Den Haag

Voor Oekraïne

Volodymyr Zelensky

Voor Oekraïne

Voor Oekraïne

Voor Oekraïne

 

Voor Oekraïne is een selectie van de meest opmerkelijke toespraken die president Zelensky aan de vooravond van en sinds de inval van Rusland heeft gehouden. Vanaf 21 februari, vooruitlopend op de aanval, roept hij de Oekraïense bevolking plechtig op zich tot één natie te verenigen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 19,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Voor Oekraïne

Voor Oekraïne is een selectie van de meest opmerkelijke toespraken die president Zelensky aan de vooravond van en sinds de inval van Rusland heeft gehouden. Vanaf 21 februari, vooruitlopend op de aanval, roept hij de Oekraïense bevolking plechtig op zich tot één natie te verenigen. Het boek bevat dramatische redevoeringen van de ochtend en de avond van de invasie, maar ook institutionele toespraken voor het Amerikaanse Congres, het Franse, Engelse, Nederlandse en Belgische parlement en talrijke toespraken tot de Oekraïense bevolking, uitgezonden op sociale netwerken. Volodymyr Zelensky is een onvermoeibare verdediger van zijn land en, meer dan dat, van de humanistische waarden en de vrijheid die door deze oorlog in gevaar worden gebracht.


Zelensky waarschuwt ons: als Oekraïne valt, valt Europa. Zijn indrukwekkende woorden zullen de tand des tijds doorstaan, zijn toespraken behoren tot de grootste redevoeringen ter verdediging van de democratie. Volodymyr Zelensky (1978) is in 2019 verkozen tot president van de republiek Oekraïne. Sinds de inval van het Russische leger op 24 februari 2022 is hij een onbetwist symbool voor het verzet tegen gewelddadigheid.


ISBN
9789464560169
Pagina's
224
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Walburg Pers

Mens en Maatschappij