Boekhandel Douwes Den Haag

Sportvissen door de jaren heen

Hans van der Pauw

Sportvissen door de jaren heen

Sportvissen door de jaren heen

Sportvissen door de jaren heen

 

Nederland is met zijn polders, plassen en rivieren bij uitstek een land voor sportvissers. De hengelsport kan zich hier de laatste jaren op een toenemende belangstelling verheugen en telt inmiddels meer dan 1,7 miljoen beoefenaars.


Direct te downloaden

€ 12,99


Beschrijving Sportvissen door de jaren heen

Nederland is met zijn polders, plassen en rivieren bij uitstek een land voor sportvissers. De hengelsport kan zich hier de laatste jaren op een toenemende belangstelling verheugen en telt inmiddels meer dan 1,7 miljoen beoefenaars. Ook aan publicaties en websites over de techniek van het vissen is geen gebrek, maar de sport zelf was nooit onderwerp van een beschouwend boek.


Sportvissen door de jaren heen wil die leemte opvullen en belicht allerlei onderdelen van de ontwikkeling van de hengelsport, van ultralicht spinnen tot specimen hunting en van snoeklepels tot karperhengels. De aardigste en meest troostrijke visboeken komen aan bod en zelfs de geur van ouderwetse hengelsportzaakjes blijft niet onbesproken. Veel opgewekte variatie dus. Vooral plezierig voor als ze weer eens niet willen bijten. Of voor na afloop, thuis, met droge sokken aan.


ISBN
9789464560756
Pagina's
224
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Walburg Pers B.V., Uitgeverij

Sport en spel