Boekhandel Douwes Den Haag

Zonsopgang boven Transsylvanië

Achter de schermen van de macht

Radu Cinamar

Zonsopgang boven Transsylvanië

Zonsopgang boven Transsylvanië

Achter de schermen van de macht

Zonsopgang boven Transsylvanië

 

Deel 1 uit de serie “Boeken van Radu Cinamar”.Direct te downloaden

€ 18,99


Beschrijving Zonsopgang boven Transsylvanië

De boeken van Radu Cinamar
Deel 1 - Zonsopgang boven Transsylvanië

Met behulp van satellieten ontdekte het Amerikaanse leger in 2003 een mysterieuze ruimte onder 'de Roemeense Sfinx', een rotsformatie in het Bucegi gebergte. Die ruimte bleek te worden afgeschermd door een energetisch schild van onbekende oorsprong. In samenwerking met de Roemeense geheime dienst kreeg het Pentagon toegang tot een enorme ondergrondse hal. Dat lukte overigens pas met de hulp van een specialist van de Roemeense Afdeling Nul - een geheime afdeling van de Roemeense inlichtingendienst, waarin kinderen met paranormale vermogens werden opgeleid.

In de ondergrondse hal bevonden zich diverse bijzondere artefacten waaronder zeer geavanceerde holografische technologie. Ook leidden er drie tunnels vanuit de hal diep de Aarde in: één naar de Binnenaarde, één naar Egypte en één naar Tibet.

Hoewel het boek leest als sciencefiction zou het hier gaan om het waargebeurde verhaal van Radu Cinamar, die de kans kreeg om de locatie, die zo'n 50.000 jaar geleden door een geavanceerde beschaving zou zijn achtergelaten, te bezoeken.

Zonsopgang boven Transsylvanië beschrijft naast wat er aan onvoorstelbare technologie gevonden is ook de geopolitieke intriges rondom de ontdekking, intriges die feitelijk het onvoorstelbare belang van deze ontdekking voor de mensheid alleen maar onderschrijven. Dit is het eerste deel uit een serie van zeven boeken.


ISBN
9789464610413
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Obelisk Boeken

Esoterie