Boekhandel Douwes Den Haag

Ingang naar het rijk der goden

De geheime inwijding

Radu Cinamar

Ingang naar het rijk der goden

Ingang naar het rijk der goden

De geheime inwijding

Ingang naar het rijk der goden

 

Deel 2 uit de serie “Boeken van Radu Cinamar”.Direct te downloaden

€ 18,99


Beschrijving Ingang naar het rijk der goden

De boeken van Radu Cinamar
Deel 2 - Ingang naar het Rijk der Goden
De Geheime Inwijding

Met behulp van satellieten ontdekte het Amerikaanse leger in 2003 een mysterieuze kamer onder 'de Roemeense Sfinx', een rotsformatie in het Bucegi gebergte. In de centrale ondergrondse zaal bevonden zich diverse artefacten waaronder zeer geavanceerde holografische technologie. Ook leidden er drie tunnels vanuit die zaal diep de Aarde in, naar Egypte, Tibet en de Binnenaarde. Hoewel het boek leest als sciencefiction gaat het hier om het waargebeurde verhaal van Radu Cinamar, die de kans kreeg om de locatie, die zo'n 50.000 jaar geleden door een geavanceerde beschaving is achtergelaten, te bezoeken.

In dit tweede deel uit de serie van zeven boeken beschrijft Radu Cinamar een aantal bijzondere ontmoetingen. De eerste ontmoeting heeft hij met Elinor, een alchemist die duizenden jaren kan leven en die hem kennis laat maken met Repa Sundhi, de Tibetaanse lama die de belangrijke taak heeft om de grote onevenwichtigheden in de Aarde te stabiliseren.

Radu wordt meegenomen naar andere realiteiten die verweven zijn met de onze. Als onderdeel van zijn inwijding ontmoet hij de godin Machandi. Deze buitengewone verschijning is van een dermate hoge frequentie dat alles in haar omgeving spontaan geneest. Hierna is hij klaar voor het grotere vervolg dat hem te wachten staat.


ISBN
9789464610420
Pagina's
180
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Obelisk Boeken

Esoterie