Boekhandel Douwes Den Haag

Het theater des Levens

Wie ben je en waarom ben je hier?

Koen Logtens

Het theater des Levens

Het theater des Levens

Wie ben je en waarom ben je hier?

Het theater des Levens

 

Het theater des levens ontwijken – ontwaken vasthouden – loslaten beperken – verbreden onderdrukken - bevrijden We staan aan het begin van een wereldwijde transitie waar onbezielde structuren instorten en bezieling opnieuw structuur gaat krijgen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 27,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het theater des Levens

Het theater des levens

ontwijken – ontwaken

vasthouden – loslaten

beperken – verbreden

onderdrukken - bevrijden

We staan aan het begin van een wereldwijde transitie waar onbezielde structuren instorten en bezieling opnieuw structuur gaat krijgen. Om daar te komen, worden we uitgenodigd om door onze individuele en collectieve trauma's heen te gaan en ons hart te openen.

Koen Logtens neemt je mee in dit bijzondere proces. Hij deelt zijn eigen ervaringen, inzichten en kennis met ons en laat zien dat die centraal staan voor de tijd waar we nu in leven. Veel mensen merken en voelen dat er iets niet klopt in de wereld, maar kunnen dat soms moeilijk duiden. ‘Het theater des levens’ beschrijft welke machten en krachten zich verschuilen achter het wereldtoneel. Logtens laat een ander licht schijnen op onze geschiedenis, onze gezondheid, ons onderwijs, conditionering en programmering. Waar komen we vandaan en wie zijn we in essentie? Maar misschien nog wel belangrijker; waar gaan we naartoe als samenleving en wat kun jij zelf doen? Want uiteindelijk zijn wij - jij en ik - de verandering die we willen manifesteren in de toekomst.

Wat zou er gebeuren als we ons niet laten leiden door angstige nieuwsberichten en stoppen om een kant te kiezen? Wat zou er gebeuren als we ons bewust worden van automatische programma´s en patronen die ons leven onbewust beïnvloeden en stoppen met onszelf en anderen te veroordelen? Wat zou er gebeuren als we leren onvoorwaardelijk lief te hebben? De wereld begrijpen, begint bij het begrijpen van jezelf.

Dit boek gaat over de reis van ontwaken, loslaten, verbreden en bevrijden.

‘Niets staat los van elkaar.
Alles is verbonden.’


ISBN
9789464610703
Pagina's
380
Verschenen
NUR
728
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Obelisk Boeken

Spiritualiteit