Boekhandel Douwes Den Haag

Verwachting

Marc Den Delzen

Verwachting

Verwachting

Verwachting

 

Thijs - docent economie - wil vader worden, voor Henriëtte komt het ouderschap te vroeg. Op weg naar huis ontmoet Thijs een oude jeugdvriend (Jochem). Die is getrouwd, heeft drie dochters en een geheime minnares.


Direct te downloaden

€ 8,99


Beschrijving Verwachting

Thijs - docent economie - wil vader worden, voor Henriëtte komt het ouderschap te vroeg. Op weg naar huis ontmoet Thijs een oude jeugdvriend (Jochem). Die is getrouwd, heeft drie dochters en een geheime minnares. Als Jochem vlak na hun ontmoeting verongelukt, raakt Thijs van slag. Want wat vertelt hij de geheime minnares? En wat moet hij tegen de vrouw van Jochem zeggen? Lastig, ook omdat hij heimelijk verliefd op haar wordt. Uiteindelijk raakt Thijs verstrikt in zijn antwoorden en acties, en loopt zijn relatie op de klippen. Na die periode wordt hij verliefd op een prostitué, die diep in de schulden blijkt te zitten. Op zijn werk raakt hij in een dispuut verwikkeld. De onrust slaat opnieuw toe. Kan hij met deze vrouw vader worden? Moet hij haar schuld aflossen? En hoe gaat hij om met het feit dat hij in het verleden psychotisch is geweest? Voor Henriëtte geldt dat haar nieuwe relaties mislukken. Haar verleden zit haar in de weg en dat betreft ook Thijs. Om verder te komen heeft ze hem toch nodig.

Verwachting is een niet-chronologisch vertelde psychologische roman over liefde, geld, hoop, verstand en waanzin.

Marc den Elzen (1967) debuteerde in 2005 met de bundel novellen Blanke Mannen. Naast zijn werk als onderwijsontwikkelaar schrijft hij al geruime tijd over onderwijs, economie en samenleving.


ISBN
9789464625745
Pagina's
224
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij

Literatuur