Boekhandel Douwes Den Haag

Vrijheid voor Navalny

Ardy Beld

Vrijheid voor Navalny

Vrijheid voor Navalny

Vrijheid voor Navalny

 

Aleksej Navalny is hét gezicht van de protestbeweging in Rusland, van de strijd tegen Poetin. Hij is de hoop voor vrijheid in Rusland. Zijn verboden Fonds voor Corruptiebestrijding lijkt momenteel de enige oppositionele groepering die gewicht in de schaal legt in het politieke krachtenspel.


Direct te downloaden

€ 8,50


Beschrijving Vrijheid voor Navalny

Aleksej Navalny is hét gezicht van de protestbeweging in Rusland, van de strijd tegen Poetin. Hij is de hoop voor vrijheid in Rusland. Zijn verboden Fonds voor Corruptiebestrijding lijkt momenteel de enige oppositionele groepering die gewicht in de schaal legt in het politieke krachtenspel. De Russische overheid tracht zowel Navalny, als ook alle anderen die met hem in verbinding staan of hebben gestaan, door ongegronde veroordelingen, huiszoekingen en andere vormen van staatsterreur, van het toneel te laten verdwijnen.

Dit boek bevat een overzicht van de gebeurtenissen sinds de zomer van 2020, interviews met ooggetuigen en achtergrondinformatie. Het is al met al een meeslepend portret van de bekendste Russische dissident en zijn beweging geworden.


ISBN
9789464626117
Pagina's
120
Verschenen
NUR
697
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij