Boekhandel Douwes Den Haag

Voortvluchtig

Paul Thuis

Voortvluchtig

Voortvluchtig

Voortvluchtig

 

Wat voor financieel adviseur Thomas Vos een inspirerende training had moeten worden, blijkt het begin van een nachtmerrie. Tijdens een vuurgevecht op de A2 belandt hij met zijn auto in de Waal en verliest zijn geheugen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 19,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Voortvluchtig

Wat voor financieel adviseur Thomas Vos een inspirerende training had moeten worden, blijkt het begin van een nachtmerrie. Tijdens een vuurgevecht op de A2 belandt hij met zijn auto in de Waal en verliest zijn geheugen. Een man bedreigt hem in het ziekenhuis. Hij ontdekt dat niet alleen een criminele bende, maar ook de politie achter hem aanzit. Met hulp van een journalist gaat hij op zoek naar de oorzaak. In een wereld waarin geld centraal staat, wordt zijn leven door een reeks van gebeurtenissen compleet ontwricht.
Op zoek naar antwoorden bedenkt Thomas een plan dat haast onmogelijk is om uit te voeren.Een thriller over een wereld van geld, corruptie,
belangenverstrengeling en overmoed.


Paul Thuis werd geboren in Nijmegen en woonde tijdens zijn jeugd op Curaçao. Hij studeerde elektrotechniek en bedrijfskunde. In 2020 debuteerde hij met de thriller Krassen op aarde.
Winnaar van de Tomas Ross Crime wedstrijd, 2014


ISBN
9789464640786
Pagina's
265
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Godijn Publishing

Thriller