Boekhandel Douwes Den Haag

Jubeltenen

De Roep van Moeder Aarde

Monique Teggelove

Jubeltenen

Jubeltenen

De Roep van Moeder Aarde

Jubeltenen

 

Wauw! Wat een inspirerend boek. Zonder te overdrijven, ik hoorde mezelf een paar keer zeggen “Nog een pagina, voordat ik ga…”. Ik heb genoten van de verhalen en van de manier waarop Monique vertelt; recht vanuit haar hart.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,90


Beschrijving Jubeltenen

Wauw! Wat een inspirerend boek. Zonder te overdrijven, ik hoorde mezelf een paar keer zeggen “Nog een pagina, voordat ik ga…”. Ik heb genoten van de verhalen en van de manier waarop Monique vertelt; recht vanuit haar hart.
Marcell Claassen, wereldburger, reiziger en auteur

In Jubeltenen deelt de schrijfster over haar wandelervaringen in IJsland, Groenland, Japan en Nieuw-Zeeland en op de Camino Portuguese in Portugal en Spanje.
Monique verhaalt over de plekken die ze bezoekt, de mensen die ze ontmoet en de lessen die ze onderweg leert. Of het nu een goed gemarkeerde route, een gegidste tocht of een solo wildernis trektocht is, elke wandeltocht is een reis op zich, die zowel het plezier van een nieuwe omgeving verkennen als de reis naar binnen biedt.
Naast verhalen deelt Monique waardevolle wandeltips en informatie over materiaal.

Monique heeft voet gezet op alle zeven continenten, gereisd door meer dan vijftig landen en elf jaar in Mali gewoond. Jubeltenen is haar tweede boek.

Voor meer informatie over Monique en haar activiteiten:
www.moniqueteggelove.com


ISBN
9789464652536
Pagina's
184
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Reisverhalen