Boekhandel Douwes Den Haag

Tuinvogelverhalen

Paulien Van Tol

Tuinvogelverhalen

Tuinvogelverhalen

Tuinvogelverhalen

 

Wat weet jij van de badgeheimen van de houtduif? En wie is die kleine Kung Fu fighter in de struiken van jouw achtertuin? Je leest het allemaal in mijn bundel 'Tuinvogelverhalen'. Als beheerders van ons mini natuurgebied, namelijk onze achtertuin, genieten mijn man en ik dagelijks van mooie, interessante en grappige voorvallen met 'onze' tuinvogels.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 14,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Tuinvogelverhalen

Wat weet jij van de badgeheimen van de houtduif? En wie is die kleine Kung Fu fighter in de struiken van jouw achtertuin? Je leest het allemaal in mijn bundel 'Tuinvogelverhalen'.

Als beheerders van ons mini natuurgebied, namelijk onze achtertuin, genieten mijn man en ik dagelijks van mooie, interessante en grappige voorvallen met 'onze' tuinvogels. Houd je van natuur en durf je een beetje slordig te zijn? Word dan natuurbeheerder van jouw eigen mini natuurgebied. In de korte verhalen over tuinvogels zijn ook tips en adviezen verwerkt voor een vogelvriendelijke tuin. Het trefwoord daarbij is biodiversiteit.


ISBN
9789464653243
Pagina's
99
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Natuur