Boekhandel Douwes Den Haag

Au, mijn buik....

Hester Touw

Au, mijn buik....

Au, mijn buik....

Au, mijn buik....

 

Op 4 Januari 2017 veranderde ons leven... we kregen te horen dat jij kanker had. Op dat moment stond onze wereld stil. Het nieuws krijgen dat je kind een zeer ernstige ziekte heeft is één van de ergste dingen die je als ouder kan overkomen.Leverbaar

€ 36,99

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Au, mijn buik....

Op 4 Januari 2017 veranderde ons leven... we kregen te horen dat jij kanker had. Op dat moment stond onze wereld stil. Het nieuws krijgen dat je kind een zeer ernstige ziekte heeft is één van de ergste dingen die je als ouder kan overkomen.

Wanneer je te horen krijgt dat je kind kanker heeft, raak je in een soort shock toestand. Je bent als het ware verlamd en wat de arts zegt dringt nauwelijks meer tot je door. Hierna volgt het ongeloof. "Het kan niet waar zijn, hij ziet er toch nog veel te gezond uit? Andere mensen krijgen kanker, niet mijn kind, ze moeten zich vergist hebben!" Dan dringt langzaam maar zeker de waarheid door. "Ons kind heeft kanker, en gaat misschien wel dood".

Twee dagen na het nieuws begon jij de strijd tegen de kankercellen. Het waren zes heftige maanden, maar jij hebt de strijd gewonnen! En wat zijn we super trots op jou!


ISBN
9789464655452
Pagina's
226
Verschenen
NUR
870
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Geneeskunde