Boekhandel Douwes Den Haag

Help, ik weet niets van wijn!

(maar dat gaat nu veranderen)

Bruno Vanspauwen

Help, ik weet niets van wijn!

Help, ik weet niets van wijn!

(maar dat gaat nu veranderen)

Help, ik weet niets van wijn!

 

Een wijnboek voor beginnende én gevorderde liefhebbers.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Help, ik weet niets van wijn!

Overkomt het je ook dat je in een wijnwinkel of supermarkt voor een muur van wijn staat, en niet weet wat te kiezen? Dat je in een restaurant niet wijs raakt uit de wijnkaart? Dat je de juiste woorden niet vindt om een wijn te beoordelen? Dat je niet weet welke wijnen je kan bewaren en welke niet? Hoe je ze correct moet schenken? En combineren met gerechten?

Dit boek is er in de eerste plaats voor de beginner. Al zullen ook gevorderde liefhebbers er nog heel wat uit opsteken. Al was het maar omdat dit boek eenvoudig maakt waar anderen ingewikkeld over doen.

Bruno Vanspauwen schrijft al ruim 25 jaar over wijn voor diverse media. In die tijd reisde hij de hele wijnwereld rond en schreef hij vijf boeken over wijn. Het idee voor dit boek kreeg hij toen zijn twee dochters zich voor wijn begonnen te interesseren. Zo maakte hij van dichtbij mee hoe moeilijk het voor beginners is om een eenvoudige en begrijpelijke basiskennis over wijn op te bouwen. En hoe moeilijk voor een wijnkenner om een boek voor beginners te schrijven.


ISBN
9789464750355
Pagina's
120
Verschenen
NUR
447
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ertsberg