Boekhandel Douwes Den Haag

Fuck granola

By The Messy Chef

Jelle Beeckman

Fuck granola

Fuck granola

By The Messy Chef

Fuck granola

 

‘F*ck granola’ is, in tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden, geen ontbijtboek. Integendeel: het is een pleidooi om gewoon je goesting te doen en te eten waar je zin in hebt. Een subtiele middelvinger naar het eeuwige op dieet zijn.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,99


Beschrijving Fuck granola

‘F*ck granola’ is, in tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden, geen ontbijtboek. Integendeel: het is een pleidooi om gewoon je goesting te doen en te eten waar je zin in hebt. Een subtiele middelvinger naar het eeuwige op dieet zijn. F*ck granola, hallo boter en kaas! Vergeet even alle gezonde trends en verwelkom deze kleurrijke street- & comfortfood!
Met een charmant je m’en foodisme bundelt auteur Jelle Beeckman, aka The Messy Chef, 60 verrassende gerechten, die 100% ademen waar deze niet-alledaagse chef voor staat. Dit boek barst van de originele combinaties die je nog nooit eerder at. Van een taco met zalm, appel en rice crispies of pizza met worst en appelmoes tot halloumi met een whisky-paprika sausje. Het water komt je al in de mond? Geheel terecht! Laat je verrassen door deze unieke recepten, ontwikkeld met veel goesting en een vleugje lef.


ISBN
9789464759839
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts

Culinair