Boekhandel Douwes Den Haag

Alleen had ik het niet gekund

Els Maris & Yves van Nuland & Ilse Janssenswillen

Alleen had ik het niet gekund

Alleen had ik het niet gekund

Alleen had ik het niet gekund

 

‘Alleen’ is het allesbehalve eenvoudig om je te vestigen in een onbekend land. Daarom matcht Mentoring@Work nieuwkomers aan een mentor, die hen helpt om hun weg te vinden in België. Dit boekt reikt ideeën aan om nieuwkomers te ondersteunen bij hun integratieproces, hun Nederlands te verbeteren en hen wegwijs te maken op de Belgische arbeidsmarkt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 32,00


Beschrijving Alleen had ik het niet gekund

‘Alleen’ is het allesbehalve eenvoudig om je te vestigen in een onbekend land. Daarom matcht Mentoring@Work nieuwkomers aan een mentor, die hen helpt om hun weg te vinden in België.

Dit boekt reikt ideeën aan om nieuwkomers te ondersteunen bij hun integratieproces, hun Nederlands te verbeteren en hen wegwijs te maken op de Belgische arbeidsmarkt. De concrete tools en tips zijn dadelijk toepasbaar in de praktijk.

Daarnaast maak je kennis met nieuwkomers, mentoren, partners en overheidsorganisaties, die elk hun persoonlijke ervaringen delen. De nieuwkomers vertellen over hun tocht naar België, hun ervaringen in België, waarom ze voor België kozen… Dankzij hun verhalen wordt ‘dé nieuwkomer’ een persoon van vlees en bloed.


ISBN
9789464788198
Pagina's
152
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Owl Press

Mens en Maatschappij