Boekhandel Douwes Den Haag

Meer ongewoon zoet

55 suikervrije(re) bakrecepten

Yasmine Marchal

Meer ongewoon zoet

Meer ongewoon zoet

55 suikervrije(re) bakrecepten

Meer ongewoon zoet

 

Blogger en auteur Yasmine Marchal komt met de langverwachte opvolger van haar eerste boek ‘Ongewoon zoet’. Je kent haar waarschijnlijk van het Instagramprofiel @tartesyaya, waarop ze verrassende, suikervrije(re) bakrecepten deelt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 27,50


Beschrijving Meer ongewoon zoet

Blogger en auteur Yasmine Marchal komt met de langverwachte opvolger van haar eerste boek ‘Ongewoon zoet’. Je kent haar waarschijnlijk van het Instagramprofiel @tartesyaya, waarop ze verrassende, suikervrije(re) bakrecepten deelt. In dit boek deelt ze opnieuw haar passie voor ongewoon zoete lekkernijen en haar persoonlijke ervaring met diabetes type 1 bij haar zoon.

Speciaal voor personen met diabetes en een gluten- of lactose-intolerantie en zij die suikervrij(er) willen eten, bevat Yasmines tweede boek een brede waaier aan heerlijke recepten waar iedereen van kan genieten. Van klassieke mattentaartjes of koolhydraatarme hazelnootkoekjes tot een indrukwekkende red velvet cake. Bovendien vind je bij elk recept een handige berekening van het aantal koolhydraten per portie.

Kom alles te weten over de wondere wereld van suikers en suikervervangers en leer hoe je betere keuzes kan maken tijdens het bakken zonder op smaak te hoeven inboeten.


ISBN
9789464788433
Pagina's
192
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts

Culinair