Boekhandel Douwes Den Haag

SLOW LIVING deel 2

het behouden huis

Connie Harkema

SLOW LIVING deel 2

SLOW LIVING deel 2

het behouden huis

SLOW LIVING deel 2

 

Meer dan twee jaar geleden hebben Rienk en Connie Harkema hun huis met galerie verkocht en verblijven nu (bijna) permanent in hun camper. Ze hebben daarmee bewust gekozen voor een andere manier van leven: Slow Living, tevens de titel van het boek.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 19,79

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving SLOW LIVING deel 2

Meer dan twee jaar geleden hebben Rienk en Connie Harkema hun huis met galerie verkocht en verblijven nu (bijna) permanent in hun camper. Ze hebben daarmee bewust gekozen voor een andere manier van leven: Slow Living, tevens de titel van het boek. In het tweede deel is te lezen hoe ze in het afgelopen jaar alle seizoenen in Duitsland doorbrachten, ook tijdens de koude wintermaanden midden in de sneeuw. Ze hebben mooie routes gereden, waaronder de Romantische Strasse, langs de Moezel en door het Zwarte Woud. In het voorjaar verbleven ze in de Noord-Italiaanse Dolomieten. Alle bezochte plaatsen zijn te bekijken in online fotoboeken (www.connieharkema.nl onder het kopje fotografie). Zo gaan woord en beeld met elkaar een interactie aan.
Het behouden huis als vast woonadres vlak bij het IJsselmeer, doet tijdens de warme zomerdagen dienst als verkoeling en atelier en is daarmee eigenlijk hun vakantiehuis.


ISBN
9789464801132
Pagina's
280
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Reisverhalen