Boekhandel Douwes Den Haag

De Wereld aan mijn Voeten

Reizen over Zeven Continenten

Monique Teggelove

De Wereld aan mijn Voeten

De Wereld aan mijn Voeten

Reizen over Zeven Continenten

De Wereld aan mijn Voeten

 

Al reizend over de zeven continenten ervaart de auteur hoe het is om in de mist van het niet-weten te stappen, het zicht op de kust te verliezen, met de stroom van het leven mee te gaan, te vertrouwen op hogere machten en om vanuit een dal weer naar de top te klimmen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,50


Beschrijving De Wereld aan mijn Voeten

Al reizend over de zeven continenten ervaart de auteur hoe het is om in de mist van het niet-weten te stappen, het zicht op de kust te verliezen, met de stroom van het leven mee te gaan, te vertrouwen op hogere machten en om vanuit een dal weer naar de top te klimmen.
Monique neemt ons mee op kamelentrektocht in de Sinaï-woestijn, naar een stammenbijeenkomst in de Andes, op wandeltocht naar Machu Picchu en op een avontuurlijke reis van Peru naar Bolivia. Op Christian Island in Canada ontvangt ze een geel hart en op de Faeröer gaat ze liften. In Australië bezoekt ze Aboriginal sites, in Japan waagt ze zich aan kogelvis en tijdens een bootreis naar Antarctica leert ze over historische hutten, albatrossen en pinguïns. Tot slot keert ze terug naar Egypte om Sekhmet te ontmoeten.

Monique heeft door meer dan vijftig landen gereisd en elf jaar in Mali gewoond. De Wereld aan mijn Voeten is haar derde boek.

Voor meer informatie over Monique en haar activiteiten:
www.moniqueteggelove.com


ISBN
9789464802542
Pagina's
196
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Reisverhalen