Boekhandel Douwes Den Haag

Akkoord Diagrammen voor Piano & Gitaar

Juan Perea y Monsuwé

Akkoord Diagrammen voor Piano & Gitaar

Akkoord Diagrammen voor Piano & Gitaar

Akkoord Diagrammen voor Piano & Gitaar

 

Het lange wachten is voorbij, want met dit ultieme summum aan "AKKOORD DIAGRAMMEN VOOR PIANO EN GITAAR" bedient Juan Perea y Monsuwé (1973, Heerlen) je op je wenken! Decennia aan onderzoek gingen namelijk vooraf aan de totstandkoming van dit compendium.Leverbaar

€ 29,95

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Akkoord Diagrammen voor Piano & Gitaar

Het lange wachten is voorbij, want met dit ultieme summum aan "AKKOORD DIAGRAMMEN VOOR PIANO EN GITAAR" bedient Juan Perea y Monsuwé (1973, Heerlen) je op je wenken!
Decennia aan onderzoek gingen namelijk vooraf aan de totstandkoming van dit compendium. Het is ook het enige naslagwerk, dat de doorgaans gescheiden werelden van piano en gitaar onder de loep neemt.

Het uitgangspunt van de missie was altijd, om uit een keur aan opties, die akkoord diagrammen te selecteren die het meest logisch, helder en makkelijk te spelen zijn.
In casu de gitaar, ontrafelde de autodidactische auteur de logische geheimen achter akkoordopschuivingen, die het fretboard in één moeite koloniseren.
Makkelijk te onthouden, resulterend in fabuleus speelgemak en genot!
Behelzend de piano, werden uit een waaier van opties steeds die schematische akkoordweergaves gekozen, die het meest helder en organisch zijn. Met als groot voordeel, dat je in één oogopslag ziet, waar je je exact op het toetsenpalet van de piano bevindt. Een flessenhals, waar voorgaande schematische weergaves doorgaans op stukliepen.
Als slotstuk presenteer ik 44 meesterwerken, die exclusief voor jou als gift werden gearrangeerd!


ISBN
9789464804621
Pagina's
95
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Muziek