Boekhandel Douwes Den Haag

Buitenspel

Wilmy Evers

Buitenspel

Buitenspel

Buitenspel

 

Na twee huwelijken (en drie kinderen) denkt Wilmy Evers in Erik de perfecte match te vinden. Ze krijgen samen een zoon en zeven jaar lang lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Maar dan raakt Erik overwerkt en komt Wilmy in een heftige overgang.Leverbaar

€ 22,00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Buitenspel

Na twee huwelijken (en drie kinderen) denkt Wilmy Evers in Erik de perfecte match te vinden. Ze krijgen samen een zoon en zeven jaar lang lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Maar dan raakt Erik overwerkt en komt Wilmy in een heftige overgang. Hun relatie belandt in een neerwaartse spiraal. Er duiken spoken op uit het verleden en hun samengestelde gezin valt in twee kampen uiteen. Wilmy voelt zich steeds vaker buitenspel gezet en raakt alles kwijt: haar werk, haar huis, haar relatie en haar kinderen.
Hoe kon het zo ver komen?

In Buitenspel vertelt Wilmy Evers (Beegden, 1960), haar kant van het verhaal. Ze hoopt hiermee lezers en lotgenoten herkenning en troost te bieden en te behoeden voor de valkuilen die ze uit eigen ervaring kent. Als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, coach en ervaringsdeskundige helpt ze onder anderen mensen die iets vergelijkbaars hebben meegemaakt.

Haar verhaal werd opgetekend door Joep Boerboom, journalist en biograaf van onder meer Jan Terlouw.


ISBN
9789464808230
Pagina's
53
Verschenen
NUR
321
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Biografieën literaire auteurs