Boekhandel Douwes Den Haag

Harteloos

Elsie Silver

Harteloos

Harteloos

Harteloos

 

Single vader Cade heeft met de zomer in het vooruitzicht zoveel werk te doen op de Wishing Well Ranch, dat hij niet de aandacht kan geven aan zijn zoontje Luke die hij zou willen. Daarom zoekt hij een nanny die hem twee maanden lang kan helpen zodat hij alle ballen in de lucht kan houden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Harteloos

Single vader Cade heeft met de zomer in het vooruitzicht zoveel werk te doen op de Wishing Well Ranch, dat hij niet de aandacht kan geven aan zijn zoontje Luke die hij zou willen. Daarom zoekt hij een nanny die hem twee maanden lang kan helpen zodat hij alle ballen in de lucht kan houden. Het liefst iemand die nooit met een van zijn broers is geweest én die niet verliefd op hem gaat worden. Daar heeft hij al helemaal geen tijd voor.

Wanneer Willa naar de ranch komt en Cade ontmoet, die dertien jaar ouder is dan zij en haar amper een blik waardig gunt, weet ze precies wat haar taak hier is: voor Luke zorgen en niet ongepast naar Cade kijken. Dat verandert echter langzaam – en komt in een stroomversnelling als ze op een avond samen in de hottub belanden.. Volgens haar contract blijft ze hier twee maanden. Maar diep in haar hart wil ze nooit meer weg.

Harteloos is het populairste deel in de Chestnut Springs-serie en ‘daddy Cade’ is absoluut onweerstaanbaar!


ISBN
9789464821307
Pagina's
400
Verschenen
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
April Books

Romantiek