Boekhandel Douwes Den Haag

Space Relic Hunters

Sylvain Runberg & Grun

Space Relic Hunters

Space Relic Hunters

Space Relic Hunters

 

Na een religieuze interplanetaire oorlog en een daardoor verwoest Melkwegstelsel, besluiten vier goden, bijgenaamd “de Grote Quatuor” een nieuw rijk te stichten.


Nog te verschijnen

€ 34,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Space Relic Hunters

Na een religieuze interplanetaire oorlog en een daardoor verwoest Melkwegstelsel, besluiten vier goden, bijgenaamd “de Grote Quatuor” een nieuw rijk te stichten. Ze installeren een gewelddadige en repressieve dictatuur die elke vorm van godsdienst anders dan die van hen vernietigt. De goddelijke Legioenen moeten ervoor zorgen dat hun religieuze orde wordt gerespecteerd. Maar ondanks hun optreden gaan verschillende volken in het geheim door om hun oude goden te vereren.

Deze situatie creëert een galactische handel in buitenaardse relieken, verbonden aan talrijke, inmiddels verboden culten. Wie verboden zegt, zegt smokkel en het ontstaan van de Relic Hunters. Van die activiteit leven de mens Xia en Kleine Mercur, een gemaskerde alien, van wie we de afkomst niet kennen. Ze maken deel uit van de beste reliekjagers van de Melkweg en worden voor een nieuwe missie vergezeld door Vitellius, een deserteur van de goddelijke Legioenen.

Space Relic Hunters is een dubbeldik actie-avontuur.


ISBN
9789464841282
Pagina's
112
Verschijnt
NUR
360
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Silvester Strips

Strips