Boekhandel Douwes Den Haag

Meditatieve gesprekken

Vragen en antwoorden via de AL-Bron

Daisy Van Der Keelen

Meditatieve gesprekken

Meditatieve gesprekken

Vragen en antwoorden via de AL-Bron

Meditatieve gesprekken

 

Liefde is iets dat altijd heeft bestaan, en door meditatie kun je dieper in de kern duiken. De vraag waarom we hier zijn is ongetwijfeld belangrijk, maar de antwoorden kwamen zo snel dat ik dit boek schreef om te laten zien wat onze bron te zeggen heeft over liefde en vele andere vragen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,00


Beschrijving Meditatieve gesprekken

Liefde is iets dat altijd heeft bestaan, en door meditatie kun je dieper in de kern duiken. De vraag waarom we hier zijn is ongetwijfeld belangrijk, maar de antwoorden kwamen zo snel dat ik dit boek schreef om te laten zien wat onze bron te zeggen heeft over liefde en vele andere vragen. Het biedt een frisse kijk op onszelf en de wereld van het licht.
Dit boek is bedoeld om te dienen als een gids voor degenen die op zoek zijn naar antwoorden op de diepere vragen van het leven en die hun spirituele reis willen voortzetten. Het is mijn hoop dat dit boek je zal helpen de kracht van meditatie te ontdekken en je in staat zal stellen om meer in contact te komen met je innerlijke zelf en de liefde die altijd al in je hart heeft gewoond. Door de inzichten in dit boek te omarmen en te integreren in je dagelijks leven, kun je een leven van meer voldoening, vreugde en verbinding met anderen ervaren. Het is mijn wens dat dit boek je zal inspireren en aanmoedigen om de wereld met een open hart en geest te benaderen en te leven vanuit de kracht van liefde.


ISBN
9789464850802
Pagina's
290
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Esoterie