Boekhandel Douwes Den Haag

LIEFDE

Het Innerlijke Liefdespad Een Spirituele Reis naar Verbinding en Liefde

Daisy Van Der Keelen

LIEFDE

LIEFDE

Het Innerlijke Liefdespad Een Spirituele Reis naar Verbinding en Liefde

LIEFDE

 

"LIEFDE: Het Innerlijke Liefdespad" is een boek dat de lezer meeneemt op een diepgaande spirituele reis naar verbinding en liefde. Het boek verkent de essentie van liefde op een diep niveau en biedt waardevolle inzichten, oefeningen en begeleiding om een diepere verbinding met zichzelf en anderen te ervaren.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving LIEFDE

"LIEFDE: Het Innerlijke Liefdespad" is een boek dat de lezer meeneemt op een diepgaande spirituele reis naar verbinding en liefde. Het boek verkent de essentie van liefde op een diep niveau en biedt waardevolle inzichten, oefeningen en begeleiding om een diepere verbinding met zichzelf en anderen te ervaren.

Met liefde als centraal thema, verkent het boek verschillende aspecten van liefde, waaronder zelfliefde, liefde voor anderen en spirituele liefde. Het moedigt de lezer aan om op een bewuste en authentieke manier liefde te omarmen en te cultiveren in hun leven.

De auteur neemt de lezer mee op een ontdekkingsreis naar het innerlijke landschap van liefde. Ze delen persoonlijke ervaringen, inzichten en wijsheid, waardoor de lezer wordt uitgenodigd om hun eigen liefdespad te verkennen en te ontwikkelen.

Met praktische oefeningen, meditaties en reflecties biedt het boek concrete tools om liefde op een dieper niveau te ervaren en te integreren in het dagelijks leven. Het moedigt de lezer aan om oude overtuigingen en patronen los te laten en zich open te stellen voor de transformatieve kracht van liefde.

"LIEFDE: Het Innerlijke Liefdespad" is een inspirerende gids.


ISBN
9789464852424
Pagina's
200
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl