Boekhandel Douwes Den Haag

De avonturen van Ixi

Jasmin Hajro

De avonturen van Ixi

De avonturen van Ixi

De avonturen van Ixi

 

Stap binnen in de magische wereld van Puppy Ixi, waar avontuur, klusjes en waardevolle lessen samensmelten tot een onvergetelijk verhaal! In dit betoverende kinderboek leren we Puppy Ixi kennen, een energieke en nieuwsgierige pup die klaar is voor alle uitdagingen die het leven te bieden heeft.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 26,99


Beschrijving De avonturen van Ixi

Stap binnen in de magische wereld van Puppy Ixi, waar avontuur, klusjes en waardevolle lessen samensmelten tot een onvergetelijk verhaal!

In dit betoverende kinderboek leren we Puppy Ixi kennen, een energieke en nieuwsgierige pup die klaar is voor alle uitdagingen die het leven te bieden heeft. Ixi gaat op avontuur en ontdekt al snel dat er zoveel meer is dan snoepjes en spelen. Hij leert de waarde van vriendschap en liefde, en dat echte waardevolle lessen vaak verborgen liggen in onverwachte situaties.

Terwijl Ixi de wereld om hem heen verkent, komt hij verschillende dieren tegen die wat hulp nodig hebben. Van een vogeltje dat zijn nestje kwijt is, tot een eekhoorn die zijn voorraad noten is kwijtgeraakt. Met zijn positieve instelling en vastberadenheid leert Ixi hoe hij klusjes kan doen en anderen kan helpen.

In zijn avonturen ontdekt Ixi dat vriendschap een onmisbaar ingrediënt is in het leven. Hij leert dat het belangrijk is om lief en zorgzaam te zijn voor anderen, ongeacht hun vorm of grootte. Door samen te werken met nieuwe vrienden, leert Ixi dat we samen sterker staan en de beste resultaten behalen.

Dit hartverwarmende kinderboek zit boordevol kleurrijke illustraties e


ISBN
9789464920529
Pagina's
45
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Kinderen en Jeugd