Boekhandel Douwes Den Haag

United States of Music

Doron Ketelaars

United States of Music

United States of Music

United States of Music

 

UNITED STATES OF MUSIC vertelt het verhaal van meer dan honderd jaar aan Amerikaanse muziekgeschiedenis. Aan de hand van de nodige biografische anekdotes, muzikale keerpunten en pikante voetnoten wordt de lezer op een vermakelijke en leerzame reis langs alle vijftig staten geleid.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving United States of Music

UNITED STATES OF MUSIC vertelt het verhaal van meer dan honderd jaar aan Amerikaanse muziekgeschiedenis. Aan de hand van de nodige biografische anekdotes, muzikale keerpunten en pikante voetnoten wordt de lezer op een vermakelijke en leerzame reis langs alle vijftig staten geleid. Het resultaat is een zo compleet mogelijk overzicht van de belangrijkste muziekstromingen en grootste artiesten die het land ooit heeft voortgebracht.

Ontdek het ontstaan van oeroude genres op de katoenplantages in het zuiden, de bloei van de popmuziek in California, de opkomst van de discohype, de weg naar muzikale dominantie van de hiphop en de vaak worstelende weg naar wereldfaam van vele iconen.


ISBN
9789464920901
Pagina's
350
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books