Boekhandel Douwes Den Haag

Slimme leiders zijn er al genoeg

Handboek voor emotioneel intelligent leiderschap

Emmy De Vrieze

Slimme leiders zijn er al genoeg

Slimme leiders zijn er al genoeg

Handboek voor emotioneel intelligent leiderschap

Slimme leiders zijn er al genoeg

 

Als jij gelooft dat een hoog IQ je tot een geweldige leider maakt, kijk dan eens goed om je heen. We leven en werken in een wereld vol complexe uitdagingen die maar niet opgelost worden. En slimme leiders zijn er genoeg.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Slimme leiders zijn er al genoeg

Als jij gelooft dat een hoog IQ je tot een geweldige leider maakt, kijk dan eens goed om je heen. We leven en werken in een wereld vol complexe uitdagingen die maar niet opgelost worden. En slimme leiders zijn er genoeg. Maar hun analyses, cijfers en grafieken bieden geen oplossing voor de ├ęchte vraagstukken. We hebben daarom dringend leiders nodig die niet alleen hun hoofd gebruiken, maar ook hun hart. Emotioneel intelligente leiders dus.

Emotioneel intelligente leiders zijn niet bang om naar hun gevoel te luisteren. En waarom zouden ze ook? Ze kennen zichzelf door en door en managen hun emoties ook onder druk. Doordat ze hun IQ en EQ allebei goed inzetten, zijn ze empathische leiders, die verbinden, motiveren en inspireren.

In dit handboek over emotioneel intelligent leiderschap neemt leiderschapscoach Emmy de Vrieze je mee in het concept van emotioneel intelligent leiderschap en laat je zien hoe je je dit leiderschap eigen maakt. Het is een boek over alle facetten van leiderschap aangevuld met oefeningen om direct zelf mee aan de slag te gaan. Zodat jij je kunt ontwikkelen tot een emotioneel intelligente leider. Want slimme leiders zijn er al genoeg.


ISBN
9789464921045
Pagina's
213
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Management en Economie