Boekhandel Douwes Den Haag

Als je niet duidelijk vraagt wat je wilt, krijg je iets anders

De Wet van Sinterklaas

Rob De Best

Als je niet duidelijk vraagt wat je wilt, krijg je iets anders

Als je niet duidelijk vraagt wat je wilt, krijg je iets anders

De Wet van Sinterklaas

Als je niet duidelijk vraagt wat je wilt, krijg je iets anders

 

Vragen aan anderen: Alleen jij weet wat er zich in je binnenwereld afspeelt: je wensen, verlangens, gevoel en gedachten... In de wereld om ons heen, waarin polariteit steeds meer lijkt toe te nemen, waarin angst, verontwaardiging en frustratie hoogtij vieren, is er meer dan ooit behoefte aan hoop, vertrouwen in de toekomst en aan een werkelijke en wezenlijke onderlinge verbinding.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,90


Beschrijving Als je niet duidelijk vraagt wat je wilt, krijg je iets anders

Vragen aan anderen:

Alleen jij weet wat er zich in je binnenwereld afspeelt: je wensen, verlangens, gevoel en gedachten...
In de wereld om ons heen, waarin polariteit steeds meer lijkt toe te nemen, waarin angst, verontwaardiging en frustratie hoogtij vieren, is er meer dan ooit behoefte aan hoop, vertrouwen in de toekomst en aan een werkelijke en wezenlijke onderlinge verbinding. Mensen vereenzamen steeds meer en een goede dialoog lijkt soms volkomen zoek.

Hoogste tijd om meer te communiceren volgens de Wet van Sinterklaas. Je eigen verlangens helder te krijgen, je autonomie te claimen en op basis van gelijkwaardigheid oplossingen te creëren waar iedereen blij van wordt.

Vragen om wonderen:

Het sinterklaasverhaal is hier als metafoor gebruikt. De echte Sinterklaas werkt alle dagen van het jaar en heeft niets met religie te maken. Wel met het geloof in 'iets' die groter is dan wij zelf en de natuurwetten waaraan wij ook ons bestaan danken.
Als je snapt hoe die wetten werken zorg je ervoor dat je al je verlangens kunt realiseren. Denk niet dat wonderen niet bestaan, je bent er zelf ook één.


ISBN
9789464922288
Pagina's
132
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Management en Economie