Boekhandel Douwes Den Haag

MAZE Games

Editie 1

Maze Games

MAZE Games

MAZE Games

Editie 1

MAZE Games

 

Verlies jezelf in de uitdagende doolhoven van 'MAZE Games'! Dit boek is jouw paspoort naar een wereld vol intrigerende puzzels, met doolhoven van alle soorten en maten. Test je vaardigheden en vind de juiste weg door de doolhoven, en ontdek onderweg fascinerende ontwerpen en verrassende wendingen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,99


Beschrijving MAZE Games

Verlies jezelf in de uitdagende doolhoven van 'MAZE Games'! Dit boek is jouw paspoort naar een wereld vol intrigerende puzzels, met doolhoven van alle soorten en maten. Test je vaardigheden en vind de juiste weg door de doolhoven, en ontdek onderweg fascinerende ontwerpen en verrassende wendingen. Maar wees niet bang om te verdwalen, want 'MAZE Games' bevat ook de juiste antwoorden om je weer op het goede spoor te helpen.

Of je nu een doorgewinterde doolhofmeester bent of een beginner die op zoek is naar een leuke uitdaging, 'MAZE Games' zal je urenlang vermaken. Het is het perfecte boek om je brein te trainen, stress te verminderen en plezier te beleven aan het oplossen van complexe puzzels. Klaar voor de reis? Pak je potlood en duik in de wereld van 'MAZE Games'!


ISBN
9789464922417
Pagina's
151
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Management en Economie