Boekhandel Douwes Den Haag

NAAR ROME

Op rubberen zolen

Gilles Honoré

NAAR ROME

NAAR ROME

Op rubberen zolen

NAAR ROME

 

In juli 2013 besluit Gilles een pelgrimstocht te maken naar Rome, samen met zijn vriendin. Zeshonderd kilometer wandelen ze aan elkaars zijde door Toscane en Lazio. In hun queeste naar Sint-Pieter kruisen ze talloze innemende personen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,95


Beschrijving NAAR ROME

In juli 2013 besluit Gilles een pelgrimstocht te maken naar Rome, samen met zijn vriendin. Zeshonderd kilometer wandelen ze aan elkaars zijde door Toscane en Lazio. In hun queeste naar Sint-Pieter kruisen ze talloze innemende personen. Slapen doen ze afwisselend in kerken, kloosters of abdijen, maar ook bij nobele onbekenden thuis. Een stukje gras in de tuin om te kamperen blijkt meer dan eens de toegangspoort naar een onvergetelijke ontmoeting.

Gilles Honoré is op het moment van zijn tocht een 21-jarige student communicatiewetenschappen uit Zwevegem. Na het schrijven van dit boek behaalde hij zijn diploma in de journalistiek. Zijn pelgrimage naar Rome was voor hem een 'eye-opener'. In 2014 wandelde hij een tweede maal naar Rome. In 2015 volgde dan onvermijdelijk de Camino de Santiago, die hij startte in Toulouse, voor een voettocht van zes weken en 1200 kilometer. Het zal ongetwijfeld niet zijn laatste camino geweest zijn.


ISBN
9789464928853
Pagina's
174
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books