Boekhandel Douwes Den Haag

Gamereis naar de prehistorie

Folkert Oldersma

Gamereis naar de prehistorie

Gamereis naar de prehistorie

Gamereis naar de prehistorie

 

Als Joska samen met Milan en Storm een computerspel speelt en daarin het hoogste level bereikt, worden Milan en zij letterlijk het spel ingezogen. Ze reizen terug naar de prehistorie. Daar vragen ze zich af of het nog wel een game is waarin ze zijn beland.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 14,95


Beschrijving Gamereis naar de prehistorie

Als Joska samen met Milan en Storm een computerspel speelt en daarin het hoogste level bereikt, worden Milan en zij letterlijk het spel ingezogen. Ze reizen terug naar de prehistorie. Daar vragen ze zich af of het nog wel een game is waarin ze zijn beland. Zijn ze echt zo ver teruggegaan in de tijd? In ieder geval lijken ze zelf geen macht meer over het spel te hebben en dat terwijl er op ze wordt gejaagd, zoals door een woeste beer. Hoe komen ze terug? Kan Storm ze helpen?


Folkert Oldersma is een jeugdboekenauteur die niets zo leuk vindt als verhalen verzinnen. Tijdens het schrijven droomt hij regelmatig weg en beleeft hij zelf de avonturen. Bij het schrijven van ‘Gamereis naar de prehistorie’ kon hij het dromen koppelen aan een favoriete interesse, namelijk die voor geschiedenis. Folkert woont in hunebedprovincie Drenthe in een straat waar grote zwerfstenen zo’n prehistorisch grafmonument vormen.


ISBN
9789464931716
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Sam Northerlake

Kinderen en Jeugd