Boekhandel Douwes Den Haag

Virtual reality

Van hype naar realiteit

Carl Boel & Jelle Demanet

Virtual reality

Virtual reality

Van hype naar realiteit

Virtual reality

 

VR, AR, MR en XR... ze spreken tot ieders verbeelding. Fancy, futuristische gametoepassingen? Uiteraard. Maar daarnaast eisen deze technologieën steeds sterker hun plaats op in het hier en nu. Steeds meer bedrijven en organisaties gebruiken VR en extended reality vandaag al op de werkvloer: in de industrie, de gezondheidszorg, bij productontwerp of entertainment, binnen onderwijs en cultuur.Direct te downloaden

€ 19,99


Beschrijving Virtual reality

VR, AR, MR en XR... ze spreken tot ieders verbeelding. Fancy, futuristische gametoepassingen? Uiteraard. Maar daarnaast eisen deze technologieën steeds sterker hun plaats op in het hier en nu. Steeds meer bedrijven en organisaties gebruiken VR en extended reality vandaag al op de werkvloer: in de industrie, de gezondheidszorg, bij productontwerp of entertainment, binnen onderwijs en cultuur.
Carl Boel en Jelle Demanet wijzen je de weg in deze spannende wereld. Of je nu een bedrijf runt of gewoon nieuwsgierig bent naar de praktische toepassingen van virtual reality, dit boek bundelt voorbeelden uit al deze sectoren en interviews met early adopters over hun struikelstenen, hun huidige toepassingen en - vooral ook - hun toekomstverwachtingen.
Zo is dit boek niet alleen een staalkaart met de mogelijkheden van VR, maar bovenal een uitnodiging om er zelf mee aan de slag te gaan.


ISBN
9789464946543
Pagina's
184
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts