Boekhandel Douwes Den Haag

De Kampen

Geschiedenis van de concentratiekampen in Europa tijdens WOII

Annemie Reyntjens

De Kampen

De Kampen

Geschiedenis van de concentratiekampen in Europa tijdens WOII

De Kampen

 

De Kampen is een uniek naslagwerk over alle grote nazi-concentratiekampen uit de Tweede Wereldoorlog. Nooit is internationaal een uitgebreider historisch werk over dit thema verschenen. Het boek staat ook vol met getuigenissen en thematische onderwerpen die verband houden met de miljoenen joden, Roma, homoseksuelen en anderen die in de kampen zijn omgekomen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 39,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving De Kampen

De Kampen is een uniek naslagwerk over alle grote nazi-concentratiekampen uit de Tweede Wereldoorlog. Nooit is internationaal een uitgebreider historisch werk over dit thema verschenen.
Het boek staat ook vol met getuigenissen en thematische onderwerpen die verband houden met de miljoenen joden, Roma, homoseksuelen en anderen die in de kampen zijn omgekomen.
De Kampen bevat ruim 600 foto's waarvan de meeste nooit in boekvorm zijn gepubliceerd en waarvan er vele pas in de afgelopen 10 jaar aan de oppervlakte zijn gekomen.
Het boek behandelt de zes grote vernietigingskampen (Auschwitz-Birkenau, Belzec, Kulmhof, Majdanek, Sobibor, Treblinka), evenals de grote concentratie- en werkkampen zoals Buchenwald, Bergen-Belsen en Mauthausen.


ISBN
9789464983401
Pagina's
264
Verschenen
NUR
686
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts