Boekhandel Douwes Den Haag

Wat er werkelijk toe doet

Inspiratie voor leiders

René Weijers

Wat er werkelijk toe doet

Wat er werkelijk toe doet

Inspiratie voor leiders

Wat er werkelijk toe doet

 

Bestuursadviseur René Weijers is gefascineerd door het ongrijpbare thema leiderschap. Het lijkt zo eenvoudig om ‘leider’ te zijn. De alledaagse praktijk is anders en dit boek laat zien dat leiderschap ontwikkeld kan worden door open te staan voor thema’s die ons leven kleur en zin geven.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 24,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Wat er werkelijk toe doet

Bestuursadviseur René Weijers is gefascineerd door het ongrijpbare thema leiderschap. Het lijkt zo eenvoudig om ‘leider’ te zijn. De alledaagse praktijk is anders en dit boek laat zien dat leiderschap ontwikkeld kan worden door open te staan voor thema’s die ons leven kleur en zin geven. De auteur geeft in acht beschouwingen inzichten die er werkelijk toe doen voor leiders. Vanuit het perspectief van Taal, Filosofie, Wetenschap, Leiderschap, Geschiedenis, Verandering, Tijd en Leven komt de essentie van leiderschap op een originele manier in het vizier. Hij haalt aansprekende passages en citaten aan uit de literatuur en de krant en maakt een verbinding met zijn ervaring in de adviespraktijk. De wereld van het theater, (klein)kunst en muziek blijkt een artistieke bron voor de wereld van leiderschap en bestuur.

Dit boek is een aanrader voor leiders die in tijden van crisis en transformatie voor grote opgaven staan en de waarde van inspiratie in hun persoonlijk leiderschap koesteren en willen verdiepen.


ISBN
9789490463885
Pagina's
144
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mediawerf

Management algemeen