Boekhandel Douwes Den Haag

Vaarwel Laura

Srama op E314 in Zonhoven

Nathalie Onkelinx

Vaarwel Laura

Vaarwel Laura

Srama op E314 in Zonhoven

Vaarwel Laura

 

Je kind, je meest kostbaarste bezit wordt plots uit je leven weggerukt. Het is de schrik van elke ouder. Het is onaanvaardbaar en oneerlijk, want een kind hoort niet te sterven voor zijn ouders. Hoe overleef je deze onmenselijke pijn?Niet leverbaar

€ 19,95

Niet leverbaar


Beschrijving Vaarwel Laura

Je kind, je meest kostbaarste bezit wordt plots uit je leven weggerukt. Het is de schrik van elke ouder. Het is onaanvaardbaar en oneerlijk, want een kind hoort niet te sterven voor zijn ouders. Hoe overleef je deze onmenselijke pijn? Hoe kon dit toch gebeuren? Heeft je kind pijn geleden?

Deze nachtmerrie overkwam Nathalie. Ze verloor haar 16-jarige dochter Laura. Samen met zes andere vrienden vond Laura de dood in het drama op de E314 te Zonhoven dat alle verbeelding tart. Nathalie vertelt hoe deze tragedie een enorme impact had op haar leven en hoe ze met dit immens verdriet omging. Aan de hand van een zoektocht naar duidelijke antwoorden en professionele hulp kon ze verder naar de moeilijkste stap in het verwerkingsproces, namelijk het aanvaarden van de realiteit.


ISBN
9789491220944
Pagina's
122
Verschenen
NUR
402
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Vertelpunt Publishing

Waargebeurde verhalen