Boekhandel Douwes Den Haag

Het terreurgif

Europa in bange dagen

Louise Van Holland

Het terreurgif

Het terreurgif

Europa in bange dagen

Het terreurgif

 

Europa is in de greep van moslimterreuraanslagen. De veiligheids- maatregelen zijn enorm aangescherpt maar niets helpt. Een internationale moslim-terreurorganisatie beschikt over een nieuw wapen dat alle voorstelling te boven gaat en is uitstekend georganiseerd.Nog te verschijnen

€ 28,64

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het terreurgif

Europa is in de greep van moslimterreuraanslagen. De veiligheids- maatregelen zijn enorm aangescherpt maar niets helpt. Een internationale moslim-terreurorganisatie beschikt over een nieuw wapen dat alle voorstelling te boven gaat en is uitstekend georganiseerd. Studenten blijken een terreur-cel te vormen, die gewoon in een garagebox in een woonwijk is gesitueerd. Het doel van de moslim-terreurorganisatie is door met het nieuw ontwikkelde wapen aan te vallen. Angst, onzekerheid, een gevoel van onveiligheid te veroorzaken om de westerse wereld te ontwrichten en vervolgens een Groot Islamitisch Rijk te stichten waarin de sharia wordt ingevoerd.

Politici blijven de situatie echter bagatelliseren, de AIVD loopt achter de feiten aan, de media herhalen zich eindeloos zonder een werkelijke analyse en het onderwijs blijft geloven in de multiculturele mythe.


ISBN
9789402149845
Pagina's
329
Verschenen
NUR
402
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Waargebeurde verhalen